Політолог та політик Вадим Карасьов в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" заявив, що проблема Донбасу вписується в загальні відносини між Україною і Росією, і тому вирішувати її треба в рамках зовнішньої політики.

Вадим Карасьов зазначив, що Україна може піти на компроміси на зустрічі президента України Володимира Зеленського і президента Росії Володимира Путіна.

"На формулу Штайнмайєра ж пішли. Потім як би відмовилися від неї. А якщо виходу не буде іншого? Ось, по формулі Штайнмайєра - вона ж є. А можливо - буде знайдена формула загального компромісу? Проблема Донбасу - вона ж вписується в загальні відносини між Україною і Росією. Це ж не окрема проблема. Це проблема російсько-українських поганих, напівворожих відносин. Недружніх відносин", - сказав Вадим Карасьов.

Він зазначив, що потрібно буде вирішити питання загальні, які стосуються Криму, загальної риторики і дій.

"Треба зовнішню політику буде перезавантажувати. Нам. Якщо вдасться перезавантаження відносин з США і Російською Федерацією - нам доведеться перезавантажувати", - додав політолог.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі заявив, що США і Росія мають намір "перезавантажити" свої відносини.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що, на думку експерта, Україна поверне собі Крим і Донбас.