Економіст Юрій Атаманюк у своєму блозі розповів про невірні дії міністра закордонних справ Кулеби. Експерт порівняв риторики президента України і міністра закордонних справ і прийшов до висновку, що Кулеба створює ескалацію у відносинах між Україною і Росією.

«Мені подобається риторика президента: дуже витримано, логічно, послідовно. Він їде до Чорнобиля і йому ставлять питання про взаємовідносини з Росією і він каже, що під час Чорнобиля російський і український народи були по одну сторону проблеми. Тобто це миротворча риторика», - зазначив Атаманюк.

Експерт розповів, що коли у Зеленського на пресконференції запитали, чи вбивця Путін, президент України відповів: «не ставте мені ці недоречні запитання, через які можуть гинути наші люди».

«Це мудро, це відповідає миротворчій лінії і підготовці до переговорів. А коли міністру закордонних справ (Кулебі, - ред.) ставлять питання про Чауса між Україною і Молдовою, він говорить – ми не дамо Росії нас посварити через Чауса. Соняшникова олія подорожчала на 90% – теж Росія винна?», - підкреслив економіст.

На думку експерта, Дмитро Кулеба спеціально створює ескалацію у відносинах між Україною і Росією на тлі можливої ​​зустрічі президентів. Як зазначає Атаманюк, таку людину треба звільнити і навіть розглядати це питання через призму державної зради.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, для Знай.ua Атаманюк розповів, чому США не перешкоджають будівництву Північного потоку-2.

Раніше Знай.ua публікував заяву Атаманюка, що що податкове навантаження на українців повинна бути менше.