Політична партія "Держава" звернулася до українців і закликала їх не купувати землю після відкриття ринку, оскільки це незаконно і землю повернуть народу.

"Звернення партії “Держава” до “покупців” української землі... Купуючи в межах так званої “земельної реформи” українську землю, ви стаєте співучасником пограбування українського народу і скупниками краденого. Доводимо до вашого відома, що після законного відсторонення влади, яка організувала антиконституційне відчуження української землі, і приходу до влади політичних сил, що діють в інтересах українського народу - вся земля буде повернута своєму законному власникові", - сказано в повідомленні.

У зверненні сказано, що народ України є єдиним колективним власником всіх земельних ресурсів, а оскільки народ не ухвалював рішення про відмову від права власності, то і продаж української землі є незаконним.

"Після повернення землі українському народові, ми гарантуємо вам відсутність будь-якої фінансової компенсації. Більш того, незаконні набувачі будуть притягнуті до відповідальності, як скупники краденого. Також на них буде накладено фінансові санкції, з метою компенсувати збитки, яких зазнав український народ. Ми наполегливо рекомендуємо не брати участь у злочині", - сказано у зверненні.

Як повідомляв Знай.ua, Загородній заявив, що вільні ринки землі взагалі - це абстракція, вільного ринку землі в світі не існує.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що, на думку експерта, іноземцям де-факто дозволяється заходити через банки "в українську землю".