У контексті проведення земельної реформи та відкриття ринку землі своє слово сказала і політична партія «Держава». Вона звернулася до тих юридичних та фізичних осіб, що мають намір купити землю, і нагадала, що право власності над усіма земельними ресурсами держави належить українському народу.

Передусім партія нагадує, що народ і тільки він є власником української землі. Натомість зараз почнеться, як йдеться у заяві партії «Держава», незаконний продаж землі, адже народ від свого права власності не відмовлявся.

«Будь-який так званий “продаж української землі” в приватну власність, особливо банкам і закордонним компаніям, є незаконним», - підсумувала партія. У цьому ж контексті «Держава» заявила про відповідальність тих осіб, що купуватимуть українську землю, адже вони стануть співучасниками крадіжки і понесуть покарання.

Водночас у своїй промові партія «Держава» заявила, що поверне всю землю у народну власність, щойно попередню владу вдасться усунути, а її земельну реформу – скасувати.

Партія додає, що жодної компенсації тим, хто купив народну землю, не буде. «Більш того, незаконні покупці будуть притягнуті до відповідальності як скупники краденого. Також на них буде накладено фінансові санкції з метою компенсувати збитки, які поніс український народ. Ми наполегливо рекомендуємо не брати участь в злочині», - заявила «Держава».

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадуємо, Загородній пояснив, що ніде у світі немає вільних ринків землі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у політпартії "Держава" закликали українців не купувати землю.