Блогер Михайло Чаплига розповів у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» про те, чия думка для нього важлива і чому він зібрався йти в політику.

«Я – особистість, для глядача це важливо, - каже Чаплига. – Це не стільки моя нагорода чи досягнення, скільки їхнє. Вони починають розуміти, що вони – не маргінес. Біда в тому, що багатьох із нас, розумних людей, розвели по кухнях. Вмикаєш телевізор і відчуваєш, що або ти динозавр, або божевільний. І раптом ти розумієш, що ні! Що твої думки розумні, тямущі втричі! Ти – надія людей, яких закрили в інтелектуальні гетто, і вони починають розуміти, що вони – не гетто! Це їхні думки, які вони з якихось причин бояться висловити», - міркує блогер.

Як люди можуть конвертувати свої думки, емоції і т.д.? - цікавиться ведучий.

«Є тільки один шлях до конвертації (крім революційних боїв на вулицях і так далі) - це виборний шлях. Таємниці немає. Так, я знайду гроші і піду в президенти. Якщо раніше будуть парламентські вибори – буду вести свою групу в парламент. Так, я буду йти в політику. Але все ж мені більше цікаві президентські вибори», - відповідає Чаплига.

Він розповів про власне бачення місії глави держави.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Я сповідую американську модель у питанні ролі президента. Ну, зрозуміло, що це президентська країна, він же – глава виконавчої влади. Це ж тільки у нас соціальна катапульта викинула – і полетіли. А у них це довгий шлях. Розповідали, що Буш або Рейган – актори. Ніякі вони не актори! Це довгий соціальний шлях, вони піднімаються знизу вгору по соціальних сходах. Але всі ці товариші – це лобісти різних корпорацій, транснаціональних, якихось інтересів. І демократія полягає в битві цих лобістів. А де ж лобіст простих людей, у яких немає мільйонів? Так-от, роль президента – бути лобістом простих людей», - зазначає Михайло Чаплига.

Нагадаємо, Чаплига розповів про те, як змінюються люди, досягнувши успіху.

Нагадаємо, Знай.ua публікував заяву Чаплиги про тарифи, що сотні тисяч людей вмирають в муках.