Політолог Вадим Карасьов в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською заявив, що дрібні партії не виростять собі нового лідера, оскільки їх головне завдання - відбирати голоси.

Вадим Карасьов зазначив, що дрібні партії не виростять собі нового лідера.

"Думаю що ні. Їх завдання відкушувати голоси. Отримати свої. Чим більше різного роду дрібноти - завжди виграють крупняки. Тому що до тебе приходять домовлятися. І ти лідер такий, а ці всі... Припустимо, нехай немає монобільшості у тебе. Моделюємо ситуацію "Слуг народу". У тебе 220 голосів. А треба 226. Але навколо тебе фракції по 20-30 осіб максимум. Але ти ж диктуєш гру. У тебе немає рівноважного гравця", - сказав Карасьов.

Карасьов, фото: скріншот з відео
Карасьов, фото: скріншот з відео

За його словами, об'єднання в такому випадку ніколи не станеться, але можна з кожним вести перемовини.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Монобільшості немає, у тебе просто більшість, але ти на коні, тому що у вас 220 осіб, а там 20 осіб фракція. І чим їх буде більше, тим краще. Це роздрібний ринок. Але є гуртові ринки великі мережеві. А є мінімаркети. Скажіть мені, у кого більше переваг: у супермаркету якогось, або у мінімаркета - у бабусь, які продають зелень або полуницю біля переходу? Зрозуміло що у супермаркетів. Є суперфракції, а є мініфракції. Ось так і в парламенті", - додав Вадим Карасьов.

Як повідомляв Знай.ua, Пелюховський заявив, що створення партій стало предметом заробітку.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Пєсков заявив про політичне переслідування Медведчука, що політикам в Україні небезпечно будувати відносини з Росією.