Краще, аби Україна мала лише одну партію, а потреби в опозиції не було взагалі. Про цю свою мрію голова партії «Сила нації» Андрій Пелюховський розповів у своїй програмі «Суб’єктивно з Андрієм Пелюховським».

«На жаль, створення партій стало предметом заробітку», - заявляє Пелюховський. Він стверджує, що більше 300 партій, які існують в Україні, насправді не потрібні.

На його думку, державі достатньо двох – панівної партії, якій народ довірив керування країною, і її опозиції, що контролюватиме ситуацію. Водночас Пелюховський зазначає, що опозиція повинна бути чесною.

«Моя мрія - щоб в Україні була одна партія», - зізнається голова партії «Сила нації». Водночас він додає, що йдеться в жодному разі не про комуністичну партію, вона ніяк не пов’язана з його ідеями.

Так само, переконаний Пелюховський, українському уряду забагато і 450 депутатів, які насправді своєю роботою не займаються. Водночас він зазначає, що парламент потребує справжніх професіоналів, зокрема юристів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадуємо, Пелюховський заявив, що нові тарифи тільки більше розлютять народ.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Пелюховський назвав проведення виборів восени в ситуації пандемії способом розколоти країну.