Глава ГО «Захист і допомога», голова партії «Сила нації» Андрій Пелюховський у своїй програмі «Суб'єктивно з Андрієм Пелюховським» заявив, що нові тарифи тільки більше розлютять народ.

«На жаль, коли закінчується терпіння, то терплячий народ не спалює мости – він знищує цілі міста. Якщо, наприклад, ще літній період ми з вами якось протримаємося, перетерпимо, то восени, а тим більше ближче до зими, це буде дуже серйозна хвиля. Дуже сильно людей розсердить це підвищення...», - говорить експерт.

Він не виключає, що через підвищення тарифів люди можуть піти на якісь крайні заходи.

«Тому що з кожним днем ​​виробничі площі знищуються, і все більше (особливо в містах) стає безробітних. На жаль, у всіх сім'ї, діти, а у багатьох ще й літні батьки», - сказав Пелюховський.

На його думку, пенсіонери, лікарі та вчителі – це найбільш соціально-беззахисні групи населення.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Пенсіонери – це наша історія. Хороша чи погана, але це наша історія. І вони прожили гідне життя. Лікарі... Від лікарів залежить життя людини. А ось від вчителя – доля людини», - резюмував експерт.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Пелюховський розповів, як українська влада постійно розколювала Україну.

Також Знай.uа повідомляв, що Чаплига заявив, що все треба робити в інтересах своєї країни.