Журналіст, публіцист Всеволод Непогодін у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, як пройде зустріч президента США Джо Байдена і президента РФ Володимира Путіна.

«Я думаю, що вона не буде якоюсь проривною. Я думаю, будуть якісь дуже загальні сухі дипломатичні фрази. Там не буде якогось такого проривного порядку денного. Звичайно ж, буде обговорюватися Україна, буде обговорюватися Білорусь, буде обговорюватися Протасевич, буде обговорюватися Донбас. Мені особисто здається, що нічого особливо не зміниться», - говорить експерт.

На його думку, якихось змін слід очікувати тільки тоді, коли в світову політику прийдуть люди більш молодого покоління.

«Зміниться і президент США – буде більш молодий, і президент Російської Федерації, те ж саме і президент Китаю... Має пройти час. І має пройти омолодження», - сказав Непогодін.

Також він порівняв Донбас з невизнаною республікою Придністров'я, де російські війська стоять вже кілька десятків років.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Вже ось в червні буде, буквально в ці дні, 29 років. І ми всі можемо подивитися, що це таке. Ось 29 років... Нічого не змінилося! Так, там немає військових дій, але ситуація, як по Троцькому – ні миру, ні війни. Придністров'я – це у нас ось поруч, просто під боком... Це Донбас, скажімо так, в мініатюрі. Та ж сама ситуація! Згадайте всі невизнані республіки, де є російська вояччина. Це Абхазія, Південна Осетія... Де російські війська зайшли. Вони хоч десь вийшли? Ні!», - заявив журналіст.

Також Знай.uа повідомляв, що Бортник заявив, що Байден поверне Росію на глобальний ринок.

https://www.youtube.com/watch?v=wSd17UwQg9o&feature=youtu.be