Журналіст Всеволод Непогодін в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" заявив, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль найнепомітніший прем'єр за 30 років незалежності України.

"Про цей уряд я особисто взагалі не думаю. Тому що пан Шмигаль, по моєму, найнепомітніший прем'єр за 30 років незалежності. Він в публічній сфері себе ніяк не позиціонує, десь намагається ховатися, десь ховається на Грушевського за колонами, десь в кабінетах. Я взагалі не можу сказати щось адекватне щодо цього Кабміну", - сказав Всеволод Непогодін.

Він зазначив, що не може підібрати ніяких епітетів, щоб описати прем'єрство Дениса Шмигаля.

"Якийсь гоголівський персонаж, якийсь безликий чиновник. Про нього розповідь була, і Гоголь написав: "Смерть чиновника. Жив, помер і нічого". Ось такий гоголівський персонаж, він, правда, не з Диканьки, а десь із Львівщини, Івано-Франківщини. Западенська гоголівщіна, так скажу", - додав Непогодін.

Як повідомляв Знай.ua, Бортник заявив, що таймер прем'єра вже запущений: "Шмигаль вже кульгава качка".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Гончаренко заявив, що Шмигаль хоче використовувати акцизний збір на зелену енергію для судів проти інвесторів.

https://www.youtube.com/watch?v=wSd17UwQg9o&feature=youtu.be