Політичний експерт, екс-голова Броварської районної державної адміністрації Київської області Георгій Біркадзе у програмі Геннадія Друзенка «Конституційна кухня» розповів, чому вирішив прийти в політику з бізнесу.

«У мене було дуже важке дитинство... Я з дуже бідної сім'ї. Я в житті створив себе сам. І я знаю, що таке бізнес і як треба заробляти гроші. Я почав з дуже молодих років працювати і утримував свою сім'ю. І на якомусь етапі... Напевно, ось коли вже сталася війна, я поїхав у 2015 році повоював... Я почав розуміти - щось треба міняти. І я скажу щиро... Я думав, що з 2015 року в нас таке друге натхнення і ми повинні зробити такий серйозний ривок. Але, на жаль, я розчарувався», - сказав експерт.

За його словами, коли після Петра Порошенка прийшла нова влада, він почав бачити помилки, які допускала попередня влада.

«І я для себе вирішив, що в житті я зміг досягти чогось в бізнесі. І я зрозумів, що грошей з собою не забрати - у труни кишень немає. У мене є машина, квартира... І я зрозумів для себе, що я хочу присвятити своє життя саме моїй країні. Це для мене найголовніша мета. Присягаюся, інших цілей у мене в житті немає!», - заявив Біркадзе.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Кухта пояснив, чому МВФ сказав Україні підвищити тарифи.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також Знай.uа повідомляв, що Денисенко заявив, що наступні півроку - ключові в президентській каденції Зеленського.