Політичний експерт та ексголова Броварської районної державної адміністрації Георгій Біркадзе в ефірі програми “Конституційна кухня” з Геннадієм Друзенком заявив, що для того, щоб держава не перетворилася на рекетира, потрібна незалежна судова система.

Георгій Біркадзе заявив, що для того, щоб держава не перетворилася на рекетира, в ній повинна бути незалежна судова система.

"Ми повинні розуміти, що якщо ми хочемо, щоб у нас в країні була справедливість, це стосується будь-яких напрямків, будь-якої сфери, ось все: і земля, і бізнес - то перше, це повинна бути в обов'язковому порядку судова система... Я хочу жити за європейськими законами. Я хочу жити в такій країні, щоб в моїй Україні були такі закони, як європейські", - сказав Біркадзе.

Він зазначив, що ми 30 років будуємо країну, і кожна влада до Володимира Зеленського обіцяє, що у нас буде справедливий суд, а цього не відбувається.

"У нас є партнери, і у нас є країни, наші друзі. Які готові нам допомагати... Коли працює чітко система, або ми її просто створюємо самі, а я не кажу, що її не можна створити самим - можна. Або можна просто у когось взяти і це зробити швидше", - додав експерт.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Долгушевський заявив, що Влада Молчанова використовує судову владу в рейдерстві.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Гайдай розповів про "хижаків" на політичному олімпі.