Менеджер артистів, організатор вечірок Анна Салата у програмі Юрія Романенка «Романенко. Бесіди» розповіла про свій сенс життя.

«Головний сенс життя – це щастя і задоволення. Чомусь у багатьох горить від одного поняття гедонізм, тому що вони думають, що задоволення = кокаїн і повії. Ні! Задоволення – завести вдома 20 котиків, годувати, поїти – це теж задоволення. Допомагати дітям в дитбудинку або стареньким в будинках для людей похилого віку, цілими днями доглядати за ними, піклуватися – це теж задоволення», - каже Салата.

На її думку, людина повинна займатися тим, чого хоче саме вона, а не тим, що нав'язало їй суспільство.

«А коли суспільство сидить у тебе на обличчі «одружуйся-одружуйся, сім'я понад усе»... Ну, одиниці можуть не зламатися», - сказала організатор вечірок.

Салата зізнається, що одного разу ледь не піддалася на вмовляння суспільства, і вирішила жартома вийти заміж за свого друга-гея.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Я з геєм, в якого була закохана, подавала заяву до РАГСу. Ми її подали заради жарту. Тобто нам не треба було нічого зображувати перед його батьками або моїми батьками. Це не був би фіктивний шлюб», - розповідає менеджер.

Але її мати була проти такого шлюбу.

«Це весілля взагалі планувалося як вечірка. У підсумку тодішній бойфренд того хлопця – мій близький друг... Коли дізнався, що його подруга, що його цивільний чоловік намагаються одружитися між собою, став у позу зла, говорить: «Одружуєтеся – тебе кидаю, а з тобою пити не буду!». Думаю «ні-ні-ні, одружитися я ще встигну, а такий товариш по чарці чарівний»... Такі на дорозі не валяються, а якщо і валяються, то тільки разом з тобою», - іронізує Салата.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Силантьєва заявила, що Україні потрібен інститут сім'ї.

Також Знай.uа повідомляв, що психолог назвала причину великої кількості розлучень на карантині.