Журналіст, публіцист, сучасний український прозаїк, автор нашумілої книги "Тропік шлюбу" Всеволод Непогодін зізнається, що ранній шлюб, як і шлюб взагалі, не для нього. Про це він розповів у бесіді з Юрієм Романенком в його програмі «Романенко. Бесіди».

«Я розумію, що мені потрібно ходити до психолога, розумію, чому у мене так сталося. Дуже розумну думку висловила російський політолог Катерина Шуміна, але вона для нашого українського суспільства ще більш актуальна. Вона сказала, що ми живемо в дуже матріархальному суспільстві. Жінки вирішують якісь головні побутові питання: коли ми будемо робити в квартирі ремонт, коли ми поїдемо у відпустку, де навчатимуться діти? А чоловіки вирішують глобальні питання, сперечаються: хто винен у Другій світовій війні? Хто краще – Байден чи Путін?», - міркує він.

Він розповів, звідки у нього з'явилися такі переконання. Як виявилося, його після аварії на Чорнобильській АЕС у віці півтора років батьки відправили до бабусі в Російську Федерацію. За його словами, система виховання в цій сім'ї істотно відрізнялася від взаємин в українських сім'ях.

«Я виріс у патріархальній сім'ї і в неукраїнської сім'ї. Так, у мене дід росіянин, а бабуся білоруска. Ну, чисто теоретично, шансів у мене відсотків десять - п'ятнадцять на нормальний шлюб. Я не уникаю шлюбу. Ось простий приклад: ти мені даєш гнилий помідор, дірявий носок, шматок якоїсь гуми, іржаву арматуру і кажеш: «Звари мені, будь ласка, з цього борщ! Ти можеш, укинь в каструлю, водою залий, дві години прокип’яти». Але борщем це не буде! Так і я бачу людей, які мені трапляються. З ними якось можна спробувати пожити, розписатися, але це не буде шлюбом», - робить висновок автор книги «Тропік шлюбу».

Нагадаємо, Я взагалі не можу сказати щось адекватне щодо цього Кабміну, - Непогодін.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Анастасія Приходько видала, як виховує дітей: "П'ять правил нашої сім'ї".