ектор Національної музичної академії України ім. Петра Чайковського, доктор філософії, Посол Миру, український громадський діяч і вчений-культуролог Максим Тимошенко у програмі Сергія Дойка «Особистість» розповів, чи хоче переїхати в Китай.

«Я був у Китаї неодноразово, мені дуже там подобається. Мене і запросили зараз ще й очолити китайську нашу… Те, що ми зробили – спільний проєкт, який дуже серйозний. Це дійсно великий дуже проєкт, і в мене така є можливість. Принаймні я там буду часто бувати. Мені дуже подобається Китай, але я дуже люблю своє місто, свою країну», - сказав Тимошенко.

Він додав, що деякий час жив і навчався у США.

«У мене була можливість і далі жити в Сполучених Штатах, але я дуже люблю нашу країну, люблю своє рідне місто, де я народився – місто Київ. Чудове, квітуче… Люблю людей тут. І тому хочу жити тут», - заявив ректор.

За словами Тимошенка, він дуже багато подорожував світом, тому в нього є друзі та знайомі з різних країн.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

«Я дуже люблю показувати Київ. До речі, Майку Тайсону показував Київ, коли він приїздив… Він був закоханий просто. У мене навіть друзі, коли є вибір, куди летіти – чи Лондон, чи Париж, чи Київ – летять до мене. Це мені дуже приємно. Як я маю час, то я залюбки люблю показати, просто погуляти. Дуже люблю Київ! У нас красиві люди, красиві жінки, красиві чоловіки. Я взагалі вважаю, ми маємо велику перспективу. У нас дуже цікаві люди, дуже цікава історія», - резюмував вчений.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Коваль розповів, на що звернути увагу при покупці квартири під Києвом.

Також Знай.uа повідомляв, що Коваль розповів, чи працює в Україні іпотечна програма.