Партія «Держава» у своєму Telegram-каналі повідомила, що 11 червня у багатьох містах відбулися протести проти земельної реформи.

«Сьогодні соратники політичної партії «Держава» та представники громадських організацій провели акцію протесту по багатьом містам України проти продажу української землі, та так званої «земельної реформи» в цілому», - зазначено у публікації.

У публікації зазначено, що люди вийшли під адміністративні будівлі у Одесі, Харкові, Змієві, Чернігові, Болграді, Запоріжжі, Дніпропетровську, Києві та у інших містах.

«Керівництво Партії в комунікації з представниками громадського суспільства у найближчий час проведе нараду щодо розробки стратегії захисту рідної землі, та методів блокування «земельної реформи», з планок конкретних дій», - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У публікації зазначено, що у Києві протест відбувався під будівлею Офісу президента.

Нагадаємо, Знай.ua публікував заяву Васильця, що влада не має права продавати землю предків українців.

Раніше на Знай.ua політична партія «Держава» закликала українців не брати участь в ринку землі.