У програмі «Що далі?» на каналі «Знай24» глава політичної партії «Рідна країна» Микола Томенко висловився щодо закону про деолігархізацію.

Політик розповідає, як самі українці ставляться до закону про деолігархізацію. У цьому питанні він посилається на результати соціологічних досліджень.

«Десь 30% вірять, що це боротьба з олігархами. Решта вважають, що це піар або, скажімо, спроба забрати медіа», - повідомляє Томенко. На його думку, результат у 30% не такий вже й поганий, адже це підтримка буквально кожного третього українця.

Принагідно Томенко звертається і до особи Петра Порошенка, експрезидента України та лідера «Європейської солідарності». Гість програми зазначає, що на цей випадок у законі про телебачення і радіомовлення є стаття: можна володіти лише однією загальнонаціональною та регіональною ліцензією, більше – порушення.

«Тобто Порошенко підставився значною мірою. Він же не на офшори, а на себе особисто. Ми розуміємо, що «П’ятий» і «Прямий» – це фактично його канали», - пояснює Томенко.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

З іншого боку, він припускає, що Порошенку це може зійти з рук, якщо вдасться домовитися з якимось бізнесом. Політик конкретизує, що в такому разі доведеться піти з ним на неформальні чи ж якось формалізовані домовленості.

Нагадуємо, Заружко пояснила, що не так із законом про деолігархізацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Томенко розповів, як ВР буде голосувати за закон про олігархів.