Воєнний експерт Юрій Кочевенко в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською розповів, чи вплине на ситуацію на Донбасі зустріч президента США Джо Байдена і президента Росії Володимира Путіна.

"Головне рішення і те, що буде впливати на те, як розв'яжеться цей вузол, мені здається, має прийматися в Києві, а не у Вашингтоні чи навіть в Москві. Ми завжди дуже багато значення надаємо події в моменті. Нещодавно ми говорили про майбутній саміт НАТО. Тут така квінтесенція, що має відбутися на самому саміті. Тепер говоримо про зустріч Байдена і Путіна. Але важливіше не моменти, а процес, який відбувається на тлі цих моментів", - сказав Юрій Кочевенко.

Він зазначив, що не чекає ніяких драматичних змін після зустрічі Байдена і Путіна, оскільки суть не зміниться, і частина областей України залишаться окупованими Росією.

"Важлива наша стратегія щодо звільнення окупованих територій, щодо відновлення нашої територіальної цілісності. І тоді, коли ми маємо свою стратегію, ми можемо більш ефективно взаємодіяти з нашими союзниками, з нашими партнерами, зі Сполученими Штатами, з НАТО, з окремими державами, які нас підтримують", - додав Кочевенко.

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов розповів, які є рівні війни.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Володимир Путін дав інтерв'ю своїм "ворогам" вперше за довгий час: "Ви вбивця?".