Перший віцепрезидент Торгово-промислової палати України Михайло Непран в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською розповів, як правильно підбирати персонал, щоб було розумне поєднання.

“Зараз йде поступово такий відкат, як ви бачите, йде повернення якраз до того, що повинне бути розумне поєднання досвіду і молодого ентузіазму. Я свого часу, коли прийшов на роботу в Міністерство економіки, мені було десь 30 років. А заступник був в мене старший на 20 років. І це був хороший колектив тоді. Початок 90-тих, іще коли старі держпланівці. По сьогоднішнім часам це був ідеальний колектив. Коли ти давав доручення, ти міг не перевіряти”, - сказав Михайло Непран.

Він зазначив, що це були люди, які відбиралися, і знали Україну, як свої 5 пальців.

“Але це було розумне поєднання людей з досвідом, які вчили молоде покоління, яке приходило. Знаєте, як листа написати офіційного. Не кажучи вже про щось інше. Тому, сказати про те, що треба набрати усіх молодих — і що далі? Треба розумне поєднання. Я не кажу, що навколо одні негідники податкові. Як у будь-якій структурі, є різні люди”, - додав Непран.

Як повідомляв Знай.ua, Тімченко заявив, що цілі сталого розвитку ООН є орієнтирами для розвитку українського бізнесу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Іонан зазначила, що вони планують навчити шість мільйонів українців цифровій грамоті за три роки.