Футуролог Олексій Толкачов в ефірі програми "Що далі" з Русланом Бізяєвим на каналі "Знай24" розповів, яка історична місія у Києва.

"Завдання затвердити Київ в своїй історичній величі і повернути історичну місію Києва Києву. Ось, не хуторянську, не жертовну, не засновану на комплексі неповноцінності, а засновану на тому, що ми визнаємо: "Русь - це тут". І, можливо, навіть війна, яка йде на сході, це не російсько-українська, це російсько-руська", - сказав Олексій Толкачов.

Він зазначив, що Україна сама собі стріляє в ногу, оскільки в українській мові навіть немає слова руський. Є тільки “русский язык”, який перекладається як "російська мова".

"Все, що було “руське” — у нас стає російське. Але, дозвольте - руське не належить Росії. Руське - це Золоті ворота, які тут поряд знаходяться, це руська спадщина. У Львові є вулиця Руська. У Кам'янці Подільському є вежа Руська в замку", - додав Толкачов.

За його словами, є сенс зробити нашу версію руської мови.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, без українців не було б і Російської імперії: думка експерта.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Бондаренко назвала героїв, що об’єднують Україну: Липинський, Драгоманов, Толочко.