Політолог Руслан Бізяєв в ефірі програми «Прогноз» на каналі Знай24 розповів, що очікує на Білорусь. За його словами, Захід штовхнув Білорусь в сторону Росії, але конфлікт між США і Британією і участь Росії в цьому конфлікті може створити інший вихід для Лукашенка.

«Поки що Олександр Григорович намагається виграти час. Сподіваюся, що неминуче протиріччя між Британією і США з одного боку і Росія з іншого боку, залишають йому (Лукашенку, - ред.) вікно можливостей», - зазначив Бізяєв.

За словами експерта, ключова проблема Білорусі – переакредитація (перепозичити, щоб перевіддати). На думку політолога, якщо у Лукашенка це буде виходити, то багато інтеграційних процесів буде відсунуто за часом.

«Після того, як Захід фактично здав Білорусь в зону впливу Росії, альтернативи і плану на реінтеграцію Білорусі в Росії – в цьому десятилітті я поки що не бачу», - сказав Бізяєв.

На думку політолога, Лукашенко намагається виграти час, щоб точно визначитися, адже стоїть серйозне питання можливої ​​інтеграції в Росію. Як зазначає Бізяєв, конфлікт інтересів США з Британією і участь Росії в цьому питанні може, ймовірно, дати альтернативний варіант Білорусі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, для Знай.ua Бізяєв розповів, як і коли позначаться на Україні переговори Байдена і Путіна.

Раніше Знай.ua публікував заяву Балашова, що Європа може дозволити собі відлякувати бізнес податками, а ми не можемо.