Політолог Руслан Бізяєв в ефірі програми «Прогноз» на каналі Знай24 розповів, який результат переговорів Путіна і Байдена. За його словами, зрозуміти, про що реально вони домовилися, ми зможемо вже на практиці через 3-4 місяці.

«Вони домовилися про перемир'я. Одним з показників цього перемир'я є взаємне повернення послів. Перемир'я – це похідне від слова «війна», тобто перемир'я може закінчитися, як і загостренням, так і миром. Про що насправді домовилися Путін і Байден і як це відіб'ється на Україні ми зрозуміємо протягом найближчих 3-4 місяців», - зазначив Бізяєв.

За словами експерта, дізнатися, про що домовилися представники двох країн, ми зможемо вже на практиці, адже результат цих переговорів безпосередньо вплине на Україну. Як зазначив політолог, Путін і Байден зійшлися на умовному перемир'я, але кінцевого результату варто очікувати найближчі 3-4 місяці.

«Усі ключові домовленості залишаться непублічними, а в публічну площину будуть винесені ті питання, які не становлять стратегічної важливості», - підкреслив Бізяєв.

На думку експерта, в якості оприлюдненого результату будуть ухвалені не дуже важливі теми, а реально значущі – замовчать.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua публікував оцінку Бізяєва, що Путін – це людина, яка говорить досить рідко і досить коротко.

Раніше Знай.ua поширював заяву Толкачова: Але, дозвольте – російське не належить Росії