Коли у влади помітно почне падати рейтинг, почнуться рухи в парламенті. Про це розповів керуючий партнер національної антикризової групи Тарас Загородній у програмі блогера Мирослави Бобровської «А як насправді» на YouTube.

«Тому що хтось хоче залишатися в парламенті, а хтось хоче швидше набити кишені і звалити. Як говорив Кіссинджер, влада - це афродизіак, який дає адреналін. І якщо ти потрапляєш у владу, то відчуваєш домінацію і можливість вершити долі, крім фінансової вигоди», - сказав він.

Загородній вважає, що, звичайно ж, всі хочуть бути при владі і постійно переобиратися, щоб весь час відчувати адреналін. Тому, звичайно ж, вчепляться вони в крісло, впевнений він, але зараз все дуже хитке і тектонічні плити вже почали рухатися.

«І вони почали рухатися ще два місяці тому, а зараз воно вже виходить в публічну площину, тому що депутати хочуть, щоб свято життя можна було продовжити ще на п'ять років. Тому логіка в перевиборах є, звичайно, є і ризики, але логіки більше», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Непрана, що жодна структура просто так добровільно свої функції не віддасть.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також раніше Непран порадив не йти в Європу, а будувати її в Україні.