Політолог Руслан Бізяєв в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською розповів, які проблеми виникли у бізнесу через нестабільну ситуацію.

"Сьогодні в завтрашній день подивитися можуть не тільки лише всі. Це найгірше, що може бути для бізнесу, тому що гроші люблять тишу, а бізнес любить прогнозованість і стабільність. Тому дуже багато сфер бізнесу зараз знаходяться в такому легкому замороженому стані. Тому що люди не можуть написати нормальний бізнес-план на рік. Занадто багато даних невідомі. Тому зараз всі працюють у короткий бізнес. Короткі гроші. Щоб менше ризику було", - сказав Руслан Бізяєв.

Він зазначив, що це погано для бізнесу, але змінити ситуацію складно, оскільки в усьому світі нестабільна ситуація.

"Ми не можемо сказати, що зараз живемо в стабільній епосі. Ось, у нас все тут хитається, а у світі все тихо і спокійно, ні. Треба просто перепрофілюватися, і робити акцент на технології і свої сили", - додав Бізяєв.

За його словами, бізнесу, як і простим українцям, потрібно планувати свої витрати і прибутки, а також вчитися фінансової грамотності.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Балашов зазначив, що Європа може дозволити собі відлякувати бізнес податками, а ми не можемо.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що економіст заявив, що якщо уряд підвищить податки, відновлення країни після кризи може і не розпочатися.