Який парк в Києві можна назвати найулюбленішим парком особисто для директора «Київзеленбуду»? На таке питання відповів Генеральний директор «Київзеленбуду» Олексій Король в програмі блогера Катерини Павлової «in kyiv» на Youtube.

«З парків, що вдалося зробити за мою каденцію, на мою думку, найвдалішим є парк «Совки» у Святошинському районі. Можливо, це не золотий стандарт парків і там немає поруч Дніпра, але для мене особисто він найгарніший. Але це питання смаку, мені подобається, тому що там автентична природа і нам з мінімальним втручанням в природу вдалося зробити в парку «Совки» гарну розвинену інфраструктуру для дітей, дорослих та занять спортом», - підкреслив він.

Король розповів, що там робились експерименти з різними типами дорожнього покриття, є відеоспостереження задля безпеки. В цьому парку зроблені зручні лавки й урни, є в наявності туалети, що робить його зручною та комфортною зоною відпочинку, вважає він.

«Якщо брати культуру паркового будівництва у всьому світі, то великі парки та ботанічні сади – вони завжди є огородженими. І питання не стільки в тому, що хтось може пиляти й ламати дерева, а питання у безпеці відвідувачів. В принципі територія великих парків має бути огороджена, щоб унеможливити туди заїзд на автомобілях, які наражають відвідувачів парку, особливо дітей, на небезпеку», - впевнений він.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Король резюмував, що саме тому для нього парк «Совки» є найулюбленішим та найкомфортнішим парком Києва, який вдалося привести за пів року до ладу з занедбаного стану.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Попенка, що піднімаючи тарифи без плану та стратегії, ми не вирішимо питання модернізації.

Також раніше Петрук розповідав, що сьогодні Подільсько-Воскресенський міст перетнув Дніпро в найширшій його частині.