У програмі «Говори про майбутнє» український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лібертаріанець, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов назвав три найважливіші елементи успішного бізнесу і заявив, що бізнес задля свого розвитку повинен слідувати сучасним тенденціям.

Передусім гість програми зазначає, що зараз постійно виникають все нові і нові бізнеси. «Якщо у вас немає фінансів і капіталу, ви тільки в новому можете добре заробити», - підкреслює Балашов. Отже, він радить обов’язково братися за нові ідеї.

Також експерт відзначає, що у сучасному світі бізнес плавно переходить в інтернет і саме в цьому просторі відбувається циркуляція грошей. За його словами, бізнес задля свого розвитку повинен слідувати сучасним тенденціям.

Балашов називає три найважливіші елементи успіху бізнесу – дешевше, краще, швидше. «Якщо ви берете ці три складові будь-якого товару, який ви зробили дешевше, краще і швидше, то все – ви вже попереду планети», - стверджує лібертаріанець. Він пояснює, що будь-який бізнес має постійно покращувати швидкість своєї доставки, якість свого товару і зменшувати його ціну. Тоді, підкреслює Балашов, люди побачать вигоду і створять, відповідно, попит.

Нагадуємо, Балашов пояснив, що Путіну вигідний Лукашенко при владі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Балашов обґрунтував важливість хаосу.