Політолог Андрій Бодров у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?» розповів, чи варто очікувати відставки Кабміну. За словами експерта, найближчим часом відставки очікувати не варто, адже влада, швидше за все, спробує підпорядкувати Кабмін.

«Якщо ми говоримо про відставку Кабміну в цілому, то ми пам'ятаємо, що з січня-грудня місяця ще ходили чутки. Як ми бачимо, на нинішній момент Кабмін живий і він, судячи з усього, буде жити. У всякому разі, в тій частині, яка відображає інтереси тих фінансових-промислових груп, які залишилися дружніми до режиму Зеленського», - зазначив Бодров.

На думку експерта, Кабмін, незважаючи на чутки піврічної давності, до сих пір залишився в тому ж вигляді. Як зазначає політолог, Кабмін швидше за все не будуть розформовувати, а в тій частині, яка відповідає інтересам влади, точно.

«Зрозуміло, що під шумок внутрішніх протиріч, які розігралися, особливо на тлі введень санкцій проти Фірташа і Фукса, коли раптом Разумков «впав у фронду» і не проголосував чомусь. Разумков класично займає позицію, що санкції не можна застосовувати до власних громадян», - підкреслив експерт.

За словами політолога, влада намагається перетягнути головні політичні фігури на свою сторону, тому, на думку Бодрова, зараз вживаються заходи, щоб лідерів вулиці посадити на гачок, як у випадку зі Стерненком. Тобто, зі слів експерта, влада не стане відправляти Кабмін у відставку, а спробує його собі підпорядкувати.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua публікував слова Спиридонова про Мінські угоди, що ми не можемо їх виконувати в нинішньому вигляді.

Раніше на Знай.ua Спиридонов заявив, що РФ не приймає участі в боротьбі за світове лідерство.