У програмі «Суб'єктивно з Андрієм Пелюховським» громадський діяч, лідер партії «Сила нації» Андрій Пелюховський розповів про недоцільне використання бюджетних коштів і безвідповідальність українських політиків.

Він нагадав, що до 30-річчя Незалежності України держава планує урочисте святкування, на яке вони збираються витратити 5,4 млрд грн. При цьому ведучий програми вважає це бенкетом під час чуми і впевнений, що ці кошти повинні бути використані по-іншому.

Пелюховський задався питаннями, чому у нас до Дня Незалежності немає миру, не відкриваються заводи або, наприклад, немає пропозиції довічного мораторію на землі державних підприємств.

«На сьогоднішній день моя риторика складається з одних «чому», на жаль. Боляче, що ті, хто приходять до влади на риториці брехні, забувають про свої обіцянки, про честь і гідність, забувають про все. На жаль для нас з вами, вони приходять до влади, а проблем у нас все більше і більше. Немає державних грошей, є гроші платників податків, наші з вами. За наші гроші вони відпочивають», - вважає Пелюховський.

Він зазначив, що українські політики - це тимчасові виконавці, які намагаються свою каденцію використовувати собі на збагачення, без розрахунку на те, що будуть обрані на наступних виборах.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

«Але я більш ніж упевнений, що скоро все зміниться в кращу сторону. Що б зі мною не зробили, я буду впевнений, що Україна скоро встане з колін», - заявив Пелюховський.

Раніше Друзенко заявив, що слово «республіка» дуже близько української ДНК.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що Клименко розповів, який міф повинен бути покладений в основу нової української Конституції.