Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лібертаріанець, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Говори про майбутнє» розповів, що змін в уряді не варто очікувати. За словами експерта, це не входить в норми, які ми повинні виконувати, отримуючи кредити від МВФ.

«Забудьте про зміни в уряді, тому що ми вважаємо, що зміна це зміна людини на людину, але якщо у нас уряд ноунейм, то ми поміняємо ноунейм на ноунейм. 0 на 0, тобто не грає ролі. Зараз потрібно ставитися до уряду не як до самостійних гравців, а як до продовження американських і європейських корпорацій», - зазначив Балашов.

За словами експерта, уряд виконує норми іноземних корпорацій, які не передбачають кадрові зміни в урядовому апараті.

«Якщо Україну закачують мільярдами грошей, то вони вимагають виконання якихось речей, наприклад, приводити економіку в порядок. Кредит МВФ це не просто кредит під прибутковий якийсь бізнес, це політичний кредит для того, щоб ви змінювалися – вам дають, щоб ви ставали людиною», - підкреслив Балашов.

Як зазначив експерт, отримання кредитів зобов'язує нас виконувати певні установки Заходу. За словами експерта, це добре, адже вони вимагають від нас поліпшення і руху вперед. Балашов наголосив, що однією з таких норм для виконання – це була реформація банківської системи, яку, за його словами, «чистила» Гонтарева.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, для Знай.ua Балашов назвав формулу успішного бізнесу.

Раніше Знай.ua публікувала розповідь Балашова про важливість хаосу