Політичний аналітик Андрій Золотарьов у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» розповів про політичні перспективи Разумкова. За його словами, історично у спікерів Верховної Ради ніколи не було успішної політичної кар'єри.

«Він на шпагаті (Разумков, - ред.). Він, як політтехнолог, прекрасно розуміє, що всі амбіції спікерів Верховної Ради завжди оберталися політичним глухим кутом. Згадаймо: Ткаченко, Мороз, Литвин. Поки у нього все складається непогано, але є група товаришів, які очевидно грають на амбіціях», - зазначив Золотарьов.

За словами експерта, амбіції і автономність, які проявляє Дмитро Разумков, викликають підозри, але, як зазначив політичний аналітик, Разумков не хоче конфлікту з президентом.

«Але і сидіти і чекати зручного моменту – це демотивує вузьке коло його соратників. Разумков заради своїх політичних інтересів продемонстрував таку ступінь незалежності, але чи дасть це ефект? Ще раз підкреслюю, що, як правило, сольна політична кар'єра спікерів Верховної Ради ніколи не видавалась», - розповів Золотарьов.

На думку експерта, не проголосувавши за введення санкцій проти Фірташа і Фукса, Разумков показав свою деяку автономність, щоб збудувати собі образ окремого гравця на політичній арені.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, для Знай.ua Марсіз розповіла, чому герой її роману не став успішною людиною: «Їх навіть не помічають».