Чи легко головному герою бути вигнанцем? Відповідь на це питання в програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» дає молода дніпровська письменниця Анастасія Марсіз, чий роман «Велика людина» нещодавно був презентований у Києві.

«Він вигнанець, і він у мене таким був зображений з самого початку. При тих якостях, якими я його наділила, він не може досягти успіху в суспільстві. У нього є всі можливості, але сам по собі він не може таким стати. За кожним успіхом стоять люди, які можуть підштовхнути людину. При наявності таланту, розуму і якостей, які допомагають, людині потрібен хтось, хто його підштовхне в потрібний бік», - каже вона про головного героя.

Насправді для Ернесто Бруно можливо стати успішним. Але це тільки зважаючи на обставини, які будуть складатися в романі, пояснює автор.

«А в принципі, якщо взяти початок роману, як у вигнанця – не було у нього шансів стати успішним. Тому що люди часто не сприймають таких непомітних, непотрібних нікому особистостей. Їх навіть не помічають, ось найсумніше. Хоча життя обрушується на Ернесто, і злість людська. Люди починають глумитися над такими людьми, ображати їх, за рахунок таких людей свою значимість піднімати», - розповідає Марсіз.

Вона зізнається, що всі створені нею персонажі почали жити своїм життям.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

«Часом вони навіть диктували мені ситуації, вони говорили, кожен в рамках власного характеру. Я дивилася на Ернесто Бруно, уявляла його, і часом в діалогах ставила питання персонажу від його імені», - резюмує Марсіз.

Нагадаємо, Я був єдиною на зоні людиною, яка виписувала юридичну літературу, - Глузман.

Як повідомляв Знай.ua, Журналістка відкрила очі на несправедливе життя сучасних жінок: "Краще не висовуйся".