В СРСР, як відомо, сексу не було – а чи знайдеться в суспільстві майбутнього місце для порнографії? Свої думки з цього приводу в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» висловлює футуролог, бізнесмен і філософ Олексій Толкачов.

«Порнографія – це не підручник по сексу, а збочена картинка, покликана тільки розважити глядача. І все-таки в майбутньому вона збережеться. Забороняти її немає сенсу. Я виступаю за те, щоб давати людям практично все, а далі нехай кожен сам вирішує, як йому бути. Хтось прийме таблетку, хтось піде в віртуальну реальність, а хтось піде практикувати духовне зростання. Потрібно розуміти, що порнографію в основному знімають чоловіки для чоловіків, і заробляють на цьому гроші. Коли потім люди намагаються повторити те ж саме в ліжку, це не призводить ні до якого задоволення у жінок, зате призводить до якогось надриву у чоловіків, і може бути навіть травматичним», - зауважує футуролог.

Він закликав своїх глядачів і слухачів не намагатися повторити це в домашніх умовах. Крім того, Толкачов зазначив, що секс-ляльки зі штучним інтелектом давно вже стали реальністю, з ними навіть укладають шлюби.

«Раніше секс-ляльки представлялися чимось примітивним, але зараз це практично повна біологічна копія людини. Можна навіть створити копію конкретної людини. Вони безвідмовні, з ними не потрібно вибудовувати психоемоційні відносини. При тому штучний інтелект може імітувати людину. Такі ляльки вже замінюють людей», - розповідає Олексій Толкачов.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він зазначив, що Конституція України була прийнята без безпосередньої участі народу.

Також Толкачов розповів про те, як в наш час змінюється спосіб мислення.