Співзасновник платформи для аналітики бізнесу YouControl Сергій Мільман в програмі “Суб’єктивно з Янікою Мерило” розповів, кому можуть знадобитися відкриті дані.

Сергій Мільман розповів, кому можуть бути корисні відкриті дані.

"Основне — це бізнес-розвідка. І це така штука, трошки абстрактна для людей. Люди в основному не розуміють, думають, що це такі шпигуни ходять, щось збирають. Насправді бізнес-розвідка, вона вирішує два завдання. Перше завдання — це перевірити, тобто, убезпечити себе від роботи з несумлінним партнером, замовником, постачальником. А з іншого боку бізнес-розвідка — це про можливості, про знайти. Вигідного партнера, досліджувати якийсь ринок, знайти нову нішу, побачити тренди", - сказав Мільман.

Він зазначив, що для нього це в першу чергу можливості, але також за допомогою бізнес-розвідки можна дізнатися інформацію про партнерів.

"Чи пов'язаний він з якимось політиком. Це означає, що в разі, якщо він не захоче виконувати свої зобов'язання, то виникнуть обставини, і адмінресурс буде на його боці. Це вже додаткові ризики. Якісь судові рішення. Що робить YouControl, він збирає всю можливу інформацію з відкритих реєстрів та дає її у вигляді зручного звіту про фізичну або юридичну особу", - додав Сергій Мільман.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олег Попов зазначив, що Україні потрібен прозорий інтерфейс спілкування бізнесу з владою.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що тренер Allergan Aesthetics Марія Федчук довірила бізнес чоловікові з кримінальним минулим.