Прозаїк та мандрівник Всеволод Непогодін в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською розповів, що українське суспільство є роз'єднаним.

"Суспільство дуже роз'єднане. Воно дуже різне. Причому в різних регіонах різновекторно направлене. Ментально, соціально, культурно. Україна — це клаптева ковдра. Немає такої більше держави, з якою можна порівняти. Тому що Білорусь — вона більш моноетнічна держава", - сказав Всеволод Непогодін.

За його словами, в Україні всі роз'єднані і не може бути інакше.

"Коли я бачу в новинах, в медіа, всі ці звіти або відео з приводу чергової штовханини біля Офісу президента, мені пригадується цитата з книги столітньої давнини Олексія Толстого “Пригоди Невзорова або Ібікус". Коли герой ходить, 19-20 рік, смута в Одесі, він дивиться: "Знову штовханина, знову брудний простолюд в шинелях. Шум, гам, вульгарність"... Ось, 100 років минуло, а нічого не змінилося. Мені здається, це нормальний стан для етнічних українців. Що відбувається вічно вся ця гризня", - додав Непогодін.

Він зазначив, що така поведінка українців в їх менталітеті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Томенко зазначив, що, щоб стати Україною, треба стати громадянами України.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Непогодін заявив про контингент Москви: Відчуття, що я потрапив в мусульманську країну.