Політичний оглядач Всеволод Непогодін у програмі Юрія Романенка «Романенко. Бесіди» розповів про свою поїздку до Москви. За його словами, єдиний плюс Москви – немає кіосків і торгових точок, а так там відчуття, за його словами, що потрапляєш в мусульманську країну.

«Я бачу в Москві як плюси, так і мінуси. Там тільки один плюс я бачу: у Собяніна є політична воля знести кіоски, які як планктон на киті. Кияни ж уявляють, що таке станція «Лісова», як там все «обліплено» і теж саме було в Москві», - зазначив Непогодін.

За словами експерта, Собянін прибрав всі торгові точки і стихійні ринки в Москві, що зробило її чистіше і поліпшило дорожній рух. Як він зазначив, на місці, де були кіоски, тепер стоять кафе «на винос».

«Ну що особливо неприйнятно – це азіатизація суспільства. І вчора ще віце-прем'єр Марат Хуснуллін заявив, що для поліпшення економіки необхідно ще 5 мільйонів трудових мігрантів. У Мар'їно, всі ці кінцеві, південний схід і північ, ти дивишся – «Що це таке? Це Москва або Душанбе?» Увечері взагалі жодного слов'янина не побачиш», - розповів Непогодін.

Як зазначив гість програми, у нього було враження, що він потрапив в мусульманську країну, а на нього, як на слов'янина, дивилися як на чужого.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Москва – місто абсолютно азіатської цивілізації, воно абсолютно не європейське за своїм менталітетом», - підкреслив Непогодін.

Нагадаємо, Знай.ua публікував слова Куси, що можливо, почнеться розмова про обмін ув'язненими, про що сказали Байден і Путін.

Раніше для Знай.ua Романенко розповів, як росіяни реагують на розслідування Бігуса.