У своєму блозі «Романенко. Важливе» політолог Юрій Романенко висловив свою думку щодо плівок у розслідуванні Дениса Бігуса. Він сказав, що це був шок не лише для українців, але й для росіян.

Експерт стверджує, що Україна зможе використати розслідування Бігуса як свій інструмент трансляції певних повідомлень в РФ і «ЛДНР», аби внести дисонанс у суспільство. Романенко підкреслює, що росіяни шоковані цими плівками не менше, аніж українці, адже їх постійно годують лише пропагандою.

«Виявляється, що на повному серйозі керівництво Росії розмовляє з «нацистами», як вони нас називають, виявляється, що з цими людьми можна прекрасно вести справи, домовлятися, чекати, що вони дотримають свого слова щодо цих домовленостей і сподіваються зі свого боку на те ж саме», - стверджує він.

Отже, як каже політолог, всі нарешті побачили, як керівництво РФ обмінює активи самих росіян і з окупованих територій, як ведуться переговори довкола цих активів і які там з’являються нові подробиці.

Тому Романенко переконаний, що російське суспільство сильно здивувалось цим плівкам. «Більш того, я вже бачив пару ефірів, де подібні питання почали ставити. І на російських радіостанціях і телеканалах ця тема теж піднімається. Можливо, не без подачі самого Кремля, якому теж важливо закамуфлювати свої інтереси щодо України», - розповідає експерт.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадуємо, Романенко пояснив, чому реакції шанувальників Порошенка на розслідування Бігуса абсурдні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Романенко розповів, як Україні перетворитися з дивного сусіда на повноцінного партнера.