Політолог Юрій Романенко у своєму блозі «Романенко. Важливе» прокоментував гучне останнє розслідування Дениса Бігуса і пояснив, чому є абсурдними реакції на нього шанувальників Порошенка.

«Геращенко, представники партії Порошенка і «порохоботи» не розуміють, що після того, що Бігус виклав в інтернет, вся країна це дивиться і продовжує дивитися, будуть дивитися ще нові плівки», - говорить Романенко.

Він нагадав, що в ефірі програми «Право на владу» був Антон Геращенко, який зробив натяк, що, можливо, з'являться нові плівки з новими сюжетами. Політолог зазначив, що коли він дивився ефір, він відчував повернення в часи Порошенка в ті моменти, коли Ірина Геращенко знову говорила речі, які в нових реаліях виглядають по-дурному і безглуздо. Наприклад, про те, що не можна демонструвати записи з «ЛНР» і «ДНР» в цілях безпеки, і наратив про гібридну війну.

«Яка гібридна війна, хлопці? Це взагалі якийсь гібридний світ, в якому війна була тільки для тих людей, які конкретно вмирали, а для всієї цієї братії разом з Порошенком війни не існувало - для них був бізнес, в якому вони себе прекрасно почували, вирішували свої справи і інші речі», - заявив Романенко.

На його думку, з цими плівками Україна отримала інструмент, який вона може транслювати в Росію, на територію ОРДЛО і ставити питання, які можуть внести дисонанс в російському суспільстві і на окупованих територіях.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше Романенко заявив, що після фільмів Бігуса підтримувати Порошенка неможливо.

Як повідомляв Знай.ua, Гайдай заявив, що носіями правильних ідей зазвичай є незручні люди.