У своєму блозі політолог Юрій Романенко поділився своєю думкою щодо реакції прихильників Порошенка на так звані «плівки Бігуса».

«Потрібно розуміти, що ми маємо справу зі скаженими собаками. Скажених собак потрібно просто ідентифікувати. До того моменту, поки скажена собака не ідентифікована як скажена - вона становить небезпеку для суспільства. Суспільство не бачить в ній загрози. Вона бачить милу собачку, яка ходить між нами, але яка в будь-який момент може вкусити тебе і заразити своїм сказом», - каже політолог про прихильників Порошенка.

На думку Романенка, оприлюднені факти повинні були кардинально змінити ставлення прихильників Порошенка до свого лідера. «Як мінімум будь-яка нормальна порядна людина утримається від того, щоб перебувати поруч з ось цієї токсичною субстанцією», - стверджує він.

Водночас експерт цілком припускає, що до пори до часу люди просто не знають певних речей про політиків, а тому сліпо вірять їм і підтримують їхні ідеї. Тим не менш, Романенко стверджує, що викриття цих фактів повинне раз і назавжди змінити їхнє ставлення.

Він переконаний, що чотири фільми Бігуса якраз-таки і стали цим викриттям: якщо раніше хтось чогось не знав, то тепер знає все. «Тепер що тобі ще потрібно для того, щоб відійти в сторону і сказати: Я не хочу, щоб мене сприймали як скажену собаку. Я не буду його захищати, нехай розбирається правосуддя», - підсумовує політолог.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тим не менш, Романенко обурюється, що певна частина прихильників Порошенка з 2019 року так і залишилася з ним, повністю проігнорувавши факти.

Нагадуємо, Атаманюк заявив, що проти деяких експрезидентів треба вести слідство.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Порошенко атакує, щоб уникнути ув’язнення за колабораціонізм з Медведчуком.

https://www.youtube.com/watch?v=MWhqIi3OxHw&feature=youtu.be