Економіст Юрій Атаманюк у своєму блозі заявив, що проти деяких експрезидентів треба вести слідство. Як зазначив Атаманюк, народ хоче знати, як, чому і хто привів Україну до бідності.

«Моє глибоке переконання, що Україна почне просуватися вперед тоді, коли деяким президентам полуницю передаватимуть родичі в ізолятор тимчасового утримання. У нас весь час знаходять якихось стрілочників. Порошенку то повістку не можуть вручити, то він дуже зайнятий і їде в Еквадор, то зараз полуницю роздає», - зазначив Атаманюк.

Як зазначив експерт, коли народ голосував за «Слуг народу» однією з вимог було дати оцінку чиновникам і корупціонерам.

«Прийде весна – будемо саджати» – це гасло сприймалося суспільством, тому що треба підвести риску, чому Кравчук з найбагатшого пострадянської держави зробив саму убогу країну, чому Кучма зробив олігархат, чому при Ющенко підписувалися для України неправильні і збиткові газові контракти?», - підкреслив експерт.

На думку Атаманюка, народ хоче відповіді, так званої підведеної риси і ясності, що ж сталося з Україною, і саме тому українці і проголосували за Володимира Зеленського, але зараз серйозних і активних дій по розслідуванням з політиками не відбувається.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua публікував заяву Атаманюка, що Україна в ситуації з Білоруссю мала бути посередником.

Раніше Знай.ua поширював думку Атаманюка, що у Зеленського миротворча риторика.