Футуролог Олексій Толкачов в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською розповів, чи замінять реальних партнерів іграшки для сексу.

"До чого здатні дійти наші вчені в прогресі, так це назвемо. Дійсно, коли якийсь час назад ми говорили, ось секс-ляльки — це були надувні гумові, страшненькі, моторошні. Зараз наука дійшла дуже далеко, і створюються секс-ляльки повністю анатомічно ідентичні", - сказав Олексій Толкачов.

Він зазначив, що замовник може вибрати технічні характеристики ляльки, такі як колір волосся, розмір грудей або стегон.

"Так що найстрашніше, там йде ще і по відчуттю як шкіра людини. Ще й підігрів до природної температури. Ще й повороти очима. Ще вона заряджена певними фразами. Тобто, вона може підтримувати діалог. І що найстрашніше, в умовах сучасності, особливо на сході, в Азії: у Китаї, в Японії, де люди працюють, працюють, працюють, від роботи навіть дохнуть іноді прямо на робочому місці — їм ніколи будувати відносини. І ось там все більше і більше говорять про укладання реальних юридичних шлюбів з секс-ляльками", - додав футуролог.

За його словами, така лялька може по поверненню людини додому запитати як справи, і розповісти, як вона рада бачити людину, але на цьому емоції закінчуються. При цьому, люди йдуть на це, щоб заповнити порожнечу у відносинах.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, футуролог розповів, яким буде секс в майбутньому.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що чоловік отримав вертикальний перелом пеніса під час занадто пристрасного сексу: трохи промахнувся.