Футуролог Олексій Толкачов в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" розповів, яким буде секс майбутнього.

"У перспективі, за моїм уявленням, рано чи пізно людство дійде до того, що буде або таблетка, або кнопка, яка буде автоматично доводити до стану оргазму. Розумієте, людина, вона не приборкана в своєму прагненні до вдосконалення навколишнього світу. До удосконалення всього, що людина вважає недосконалим. І, відповідно, до отримання подальших задоволень", - сказав Олексій Толкачов.

Він зазначив, що оргазм - це відчуття не так пов'язане з геніталіями, і в нервових закінченнях, як стан мозку і певна хімічна реакція.

"Таким чином, виникає питання, якщо людина працює 365 днів на рік на роботі, кар'єрист, досягає успіху, і їй ніколи займатися побудовою відносин. Захотів — взяв таблетку, з'їв. Інший момент, що така хімічна реакція, такий ефект, в будь-якому випадку буде порівнянний з ефектом від наркотичного сп'яніння. Тому що задоволення, яке ми відчуваємо від сексу, після сексу — воно ж пов'язане з гормональною картиною, яка відбувається в людині", - додав футуролог.

За його словами, може прийти до того, що людина не буде відчувати міри в задоволенні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Він зазначив, що також в майбутньому може бути секс у віртуальній реальності або через еротичні сни.

"Тобто, ми можемо займатися сексом уві сні. І ми прокидаємося з певним переживанням... Уявіть, якщо в віртуальній реальності можна пережити всі ті ж емоції, але при цьому: не напружуватися, не пітніти, ніде ноги не зведе. І взагалі, навіщо паритися. Це друга крайність. Коли багато людей, не отримуючи в сексі задоволення в реальному житті, можуть перейти в віртуальне життя. Третя крайність — це взагалі відмова від сексу", - підкреслив Толкачов.

За його словами, вже зараз є люди, які погано комунікують один з одним, їм складно вибудовувати відносини, або ж вони мають негативний досвід. Вони називають себе асексуалами і атрофують потребу до сексу.

Як повідомляв Знай.ua, Славіна розповіла про особливості чоловічого сухого оргазму.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Толкачов зазначив, що більшість молоді, яку вистачає тільки на півтори хвилини, не подужає концерт Рахманінова.