У програмі «Головне питання з Борисом Бронштейном» психолог-сексолог Тетяна Славіна торкнулася теми чоловічого оргазму.

Експерт розповідає, що після оргазму у жінок і чоловіків спад відбувається по-різному. У чоловіків, каже вона, цей період називається рефракторним, але в жінок він протікає гладкіше, їхній наступний статевий акт не потребує ерекції. «Наявність змазки є жіночим «аналогом» ерекції», - пояснює Славіна.

Також сексолог розповідає про сухий оргазм: йдеться не про зупинку сім'явилиття задля продовження статевого акту, а про можливість регулювати цей процес. «У нас багато людей знаєте, як думають? Що якщо я просто затримаю – це буде круто. Ні!», - каже експерт.

Далі Славіна детальніше пояснює, що передбачає цей процес і до чого він може призвести. «Сухий оргазм – чоловік проживає оргазм, але немає сім'явилиття. Якщо так, то це тренування. А якщо він просто утримує, можуть бути потім запізнілі еякуляції, можуть бути проблеми з еякуляцією», - констатує вона.

Отже, психолог радить дбайливо ставитися до свого організму і розуміти межу своїх можливостей.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Нагадуємо, Славіна розповіла, чи варто укладати шлюбний контракт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Славіна розповіла, чи варто жінці брати прізвище чоловіка.