Футуролог Олексій Толкачов в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" розповів, чому розлучення — це не погано.

"З приводу розлучень. Ось я зараз думаю, сказати або не сказати досить таку гостру думку, яка багатьом може не сподобатися. Але я вітаю зростання кількості розлучень. Скажімо так: на свободу всіх. Нехай всі хто хочуть — розлучаються. Тому що значно краще прийняти це рішення і вийти з відносин, чим далі тягнути лямку життя і залишатися в шлюбі, як у в'язниці", - сказав Олексій Толкачов.

Він зазначив, що в багатьох сім'ях, якщо вони вчасно не розлучилися, то людина далі продовжує жити з незадоволеністю.

"Вона розуміє, що причина її незадоволеності — це партнер. Якого вона не може кинути, залишити. Поламати відносини, розчарувати партнера і сказати — я йду, залишайся сам/залишайся сама. Ось, не може людина це зробити. І потім настає наступний етап — це помста партнеру за власне нещастя. Тоді в сім'ях зникає секс, зникає нормальне спілкування, зникає дружба... А все тому, що людина вчасно не відстояла свою зону комфорту", - додав Толкачов.

За його словами, потім в цих сім'ях-в'язницях народжуються діти, які ростуть і дивляться на абсолютно неправильну форму відносин. І далі починають це наслідувати.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Тому, те, що люди знаходять в собі сили розлучатися, закінчувати певний шлях життєвий — я певною мірою це вітаю. Але, я підкреслю, що мені б хотілося, щоб було все більше сімей усвідомлених, люблячих, справжніх, з яких не захочеться йти", - підкреслив футуролог.

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов зазначив, що Україні найбільше бракує любові, а не якихось реформ і законів.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв про історію довгих відносин Потапа і Насті: від ненависті до міцної сім'ї.