Політична партія "Держава" виступила за дотримання прав людини в питанні вакцинації проти COVID-19. Про це сказано у заяві партії на сторінці у Facebook.

"Партія "Держава" виступає за дотримання прав людини, особливо в питанні вакцинації від COVID-19... Право вибору – першооснова міжнародно визнаних фундаментальних людських свобод, саме тому рішення вакцинуватися чи ні кожен громадянин України повинен приймати самостійно. Обмеження громадянських свобод, дискримінація і різні заборони відносно громадян, що не вакцинувались від COVID-19 – це пряме порушення Конституції України та кримінальне правопорушення", - сказано в повідомленні партії.

У заяві сказано, що вакцини ще не пройшли всіх фаз клінічних випробувань.

"Усі факти дискримінації та обмежень щодо невакцинованих громадян українськими чиновниками ми будемо відстежувати, і кваліфікувати як кримінальні злочини, з подальшою судовою перспективою і притягненням до кримінальної відповідальності", - підкреслили в заяві.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, МОЗ пропонує перевести невакцинованих дітей на дистанційку.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Ялі зазначив, що у багатших країн є гроші, щоб компенсувати своєму бізнесу втрати від локдаунів.