Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Говори про майбутнє» розповів про значимість судових процесів в кар'єрі політиків. За його словами, це створює галас навколо персони політика.

«Насправді справжній політик завжди мріє про слово в суді: коли його судять, він має можливість в суді сказати слово, яке почують люди, тому що люди стежать за процесами, особливо кримінальними», - зазначив Балашов.

Як зазначив експерт, свого часу Гітлер, коли почався суд після заворушень в Мюнхені, на відміну від інших, хто заявляли, що вони тут ні до чого, вийшов і відкрито заявив, що це він все влаштував, тому що ненавидить владу і так далі. За словами Балашова, це був тріумф Гітлера.

«Коли Порошенко подає склоки про держзраду, він же тепер входить в комісію ТСК, але він не хоче ходити на комісію, а він хоче іншого – галасу навколо цього. Такий лідер як Порошенко з грошима і ЗМІ фактично пропадає», - підкреслив Балашов.

За словами експерта, всі політики завжди зацікавлені в тому, щоб створити навколо чогось галас і встигнути ним скористатися, заявивши щось народу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Балашов розповів, як зародилися проблеми українців.

Також Знай.ua публікував слова Балашова, що біткоїн – для молодих.