Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Говори про майбутнє» розповів про важливість формування капіталу. За його словами, людина повинна пожертвувати розвагами, щоб забезпечити собі забезпечене майбутнє.

«Багато людей неправильно розраховують своє життя. Треба життя прораховувати не так, що ти 2 роки проживеш – «Заробив і в Туреччину запалювати!». Твоє життя не закінчується після Туреччини, ти в Туреччині зіллєш гроші за це літо замість того, щоб взяти ці гроші і сформувати капітал. Дуже важливо почати формувати капітал», - зазначив Балашов.

На думку експерта, важливо забезпечити собі забезпечене майбутнє, а єдиний вихід домогтися цього – відмовляти собі в розвагах і відкладати гроші на придбання капіталу, наприклад квартири.

«Повинна виникати стала тисяча. Звичайно, проблематично щось купити серйозне за тисячу, але хоча б накопичувати тисячі і не чіпати їх. Коли у тебе є масштабна мета, ти можеш відкладати задоволення заради цієї масштабної мети», - підкреслив Балашов.

Як зазначив експерт, людина, яка здатна собі в чомусь відмовити є сильніша і, за словами Балашова, може досягти більшого успіху. На думку експерта, коли людина збирає гроші на капітал, теж залучається сила волі, а в таких умовах людина може реалізувати свій потенціал повністю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Балашов розповів, як зародилися проблеми українців.

Також Знай.ua публікував слова Балашова, що біткоїн – для молодих.