Політолог Руслан Бортник у своєму блозі розповів, що Зеленський зажадав від представників Заходу на Міжнародній конференції з питань реформ в Україні. За його словами, Зеленський хоче отримати перелік реформ для вступу в НАТО.

«На Міжнародній конференції з питань реформ в Україні, яка відбувалася в Вільнюсі, Володимир Зеленський заявив, що Україна проводить реформи швидше, ніж будь-яка країна Європи», - зазначив Бортник.

За словами експерта, Зеленський бажає отримати конкретні вимоги стосовно реформування держави, щоб прискорити вступ України в НАТО.

«Він також сказав, що Київ хотів би отримати вичерпний перелік реформ, виконання яких дозволить перейти до інтеграції з Альянсом. Найважливіше в цьому висловлюванні слово «вичерпний». Це означає, що Україна вимагає, щоб у НАТО сказали, що нам треба ще зробити, щоб стати членом Північноатлантичного блоку», - підкреслив Бортник.

Як зазначив політолог, представник НАТО у відповідь на слова Зеленського сказав, що немає конкретних реформ, щоб потрапити в НАТО – це політичне рішення.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бортник розповів, що Блінкен зажадав від Зеленського.

Також Знай.ua повідомляв, що Бортник пояснив, чому зустріч Зеленського з Путіним може не відбутися.