Які шанси того, що зустріч Путіна із Зеленським все ж таки відбудеться? У своєму блозі політолог Руслан Бортник заявив, що сторони не можуть знайти точку розуміння і не можуть визначитися із порядком денним, адже президент РФ вважає за потрібне говорити про Україну із Заходом.

Як каже експерт, обидві сторони не мають жодної довіри один до одного, а відтак і не можуть визначитися із порядком денним. «Пєсков заявив, що ніякої підготовки до проведення зустрічі президентів Росії і України не ведеться», - повідомляє він. Як зазначає Бортник, у той же час Путін вважає, що про Україну потрібно говорити не з Україною, а із Заходом в особі Макрона або Байдена.

Отже, він підсумовує, що для проведення цієї зустрічі досі не визначено навіть теми обговорення. «Відсутність прямого діалогу між Україною і Росією залишається одним з найскладніших чинників мирного врегулювання і діалогу в частині економіки і Донбасу, і Криму», - стверджує експерт.

Натомість Бортник підкреслює, що розв’язання українсько-російських проблем вимагає саме прямого діалогу, якого немає з огляду на відсутність взаєморозуміння та інші причини політичного характеру.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадуємо, Бортник розповів, як Захід намагається контролювати нашу судову систему.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Бортник розповів, як Путін і Зеленський обмінялися заявами.