Глава політичної партії «Рідна країна» Микола Томенко у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів про своє ставлення до параду до Дня Незалежності України.

Він вважає, що парад до 30-річчя Незалежності України потрібен, оскільки це атрибут поваги до держави.

«Інша справа, що я критикую… Щоб ви розуміли, народ тренується вже місяці три. Я не буду називати зараз військові частини, навчальні заклади, де курсантів мучать... Я вважаю, що може 2-3 тренування, але не 3 місяці», - каже Томенко.

На його думку, Україна має навчатися в інших країн святкувати такі свята без фанатизму.

«Тобто визначається парад повагою, гордістю за країну, а не тим, як сильно б’ють по асфальту і рівно тримають ногу», - сказав політик.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також Томенко прокоментував марш жінок на підборах, який викликав хвилю обурення в українців.

«Якщо розібратися, виявляється, що підбори ці ввели при головнокомандуючому Порошенкові і міністру оборони Полтораку, в якого три ордени Богдана Хмельницького. І коли фанати Порошенка скажуть, що «тварюки знущаються над нашими жінками»… Взагалі-то це вони про себе, бо це було в 2017 році. Просто це не використовували, а рішення було прийнято», - заявив він.

Як повідомляв Знай.uа, Микола Томенко у День пам'яті жертв Другої світової розкрив невідомі сторінки історії.

Також Знай.uа писав, що Кривонос прокоментував парад дівчат на підборах.