Які вимоги ставлять Зеленському західні партнери і як буде поводитися сам президент України? Детальніше про це розповіла український політолог, політичний експерт і аналітик Олександра Решмеділова у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

Як каже гостя програми, всі західні партнери України поставлять до Зеленського одні і ті ж питання: «Ну що, як там реформи? Як судова реформа? Як антикорупційна робота?». Принагідно експерт зауважує, що на незручні питання свого часу доводилося відповідати і Януковичу, і Порошенку. На її думку, західні партнери все різкіше говорять про свої вимоги, а в Україні реформи все ще тривають.

Як каже Решмеділова, президент України буде відтягувати відповідь, мовляв, ось-ось, майже, ще трішки, позачергове засідання скоро. «Українською взагалі приголомшливо звучить – «в процесі виконання». Ось в процесі виконання вирішуємо всі питання», - констатує вона. З іншого боку, аналітик ставить питання про те, чия це ініціатива: зовнішня диктовка чи внутрішня вимога.

Принагідно гостя програми торкається теми політики ЄС, яку вона використовує щодо РФ. На її думку, ця ситуація суперечлива, адже спершу вони продовжують санкції, ніби йдуть назустріч Україні, а потім хочуть бачити Путіна на своєму саміті.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Решмеділова розповіла про політику ЄС щодо Росії.

Також Знай.ua писав про те, що Решмеділова прокоментував вплив виборчих процесів на військову ситуацію на Донбасі.